Az AN-RO Ruha Kft. 2006-ban kezdte el fejleszteni a saját ballisztikai mellényeit, a több mint tíz év tapasztalatainak felhasználásával, együttműködésben a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynökség Technológiai Igazgatóságával. Saját termékeink messzemenőkig kielégítik a nemzetközi, illetve a magyar szabványok (NIJ Std. 0101.03; az MSZ-K 1114-1:1999) által támasztott legszigorúbb követelményeket.

Ezen termékeink a legjobbak közé tartoznak, az ergonómiában a dolgozóink több mint 20 éves ruhaipari tapasztalatait sikerült ötvözni, míg a védelmi szintek elérése érdekében komoly mérnöki tervezőmunka eredményeként jutott el cégünk a meghatározott célnak legjobban megfelelő termékekhez. A társaságunk bármilyen védőmellény elkészítését vállalja a megrendelő igényeinek teljes körű figyelembevételével, és a mai kornak megfelelő minőségben. Képesek vagyunk teljesen egyedi, akár személyre szabott termék előállítására is.

Beszállítói vagyunk a Magyar Postának, ahol közbeszerzési tender nyerteseként táskákat szállítunk PVC és bőr kivitelben.
A Magyar Rendőrség számára apró bőr- és textiltermékeket szállítunk, pl. spraytok, bilincstok, málhazsák stb. A bőrtermékek tekintetében főleg a vastagabb bőrök feldolgozását végezzük.
Profilunkba tartoznak még különböző hordozó táskák, tokok gyártása textil, bőr, műbőr anyagokból.
Gyártási tapasztalattal rendelkezünk gépkocsi-üléshuzat, üléskárpit gyártásában is, ezen termékek előállítására a gép feltételeink adottak.

Jelentős termelési kapacitással rendelkezünk ponyvák, sátrak gyártásához is. Készítünk varrott kivitelű és hegesztett kivitelű sátrakat is. A ponyva termékeken belül a katonai gépjárműponyvák terén termék-mintaoltalommal is rendelkezünk. Jelenleg egyedi gépjárműponyvákat, utánfutó-takarókat állítunk elő. Képesek vagyunk a megrendelő igényeit kielégítve adott méretű sátorvázhoz vízhatlan anyagú sátrat előállítani A Magyar Hadsereggel különféle sátrak területén közös fejlesztésünk volt, közreműködtünk többek között egy egészségügyi felhasználású mikrobiológiai mobilsátor elkészítésében, ami a NATO-n belül csak a Magyar Hadseregnek van.